Hello There, Guest! Register

Tulpa Neuroimaging Research Study: Preliminary Search for Study Applicants

Site lagging the last few days
Lucilyn Offline
Very Hop'n Hop'n Hoppy

Posts: 548
Threads: 6
Joined: Jan 2016
All Accounts Posts: 2,634
Site lagging the last few days
As I write this it takes a while to load any page and earlier today there were times I just got a 403 error or whatever, and also it's been like this on and off for me for at least a few days now. I don't have a question just looking for an informational response maybe maybe not

Hi I'm one of Lumi's tulpas. I like rain and dancing and dancing in the rain and if there's frogs there too that's bonus points.
All of my posts should be read at a hundred miles per hour because that's probably how they were written.
Please talk to me https://community.tulpa.info/thread-ask-lumi-s-tulpas
09-02-2017, 02:02 AM
Find Reply


Iris MacKenzie Offline
hbenton's tulpa

Posts: 15
Threads: 1
Joined: Jul 2014
RE: Site lagging the last few days
I was having some problems on my end a couple of days ago. Typing
ipconfig /flushdns
into the command prompt fixed it.
09-02-2017, 04:37 PM
Find Reply
tulpa001 Offline

Posts: 2,015
Threads: 27
Joined: Aug 2016
All Accounts Posts: 2,072
RE: Site lagging the last few days
Yeah, that works. If it is on your end. A few days ago, it was probably on this site's end.

Host comments in italics. Tulpa's log. Tulpa's guide.
09-02-2017, 07:56 PM
Find Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)


Contact Us | Tulpa.Info | Return to Top | Return to Content | Mobile Version | RSS Syndication